Cine versus ce

December 18th, 2009

SuccessVa sugerez un subiect de gandire pentru zilele linistite la gura sobei:-). Cine poate vedea in noi mai multe decat vedem noi insine? Avem pe cineva de genul acesta in jurul nostru?  Ce ne-a definit pina acum evolutia cel mai mult, oamenii care ne-au sprijinit sau ceea ce credeam ca stim sa facem?

Autorul unui potential raspuns la intrebarea Who versus What este Jim Collins, cel care a scris Good to Great si Built to Last: Successful Habits of Visionary Companies, ambele carti fiind rezultatul unor studii facute pe parcursul mai multor ani, al caror scop a fost identificarea unor elemente care diferentiza companiile, le ajuta sa se dezvolte peste media industriei si sa sustina performanta pe termen foarte lung. Amandoua sunt cu siguranta lecturi utile, si la fel de utile sunt intrebarile propuse de Jim Collins.

“Life is the sum of all your choices.” Albert Camus

Tags: , , ,Comentarii

 1. Draga Madalina,

  In primul rand felicitari pt ce faci 🙂 si mult succes pe viitor.
  In al doilea rand , subiectul “cine versus ce” si intrebarea: “Cine poate vedea in noi mai multe decat vedem noi insine?” sunt foarte frumos formulate , iar cartile mentionate ar trebui fi puse in biblioteca unei companii care vrea sa evolueze in primul rand prin angajatii sai.
  Sa vezi in ceilalti mai mult decat vad ei insisi (adica punctand atuurile): este o calitate enorma, ce poate ajuta un om sa se inalte!
  A ridica un om chiar printr-o privire, printr-o ascultare activa, printr-un sfat sau sugestie constructiva “cazului vietii lui” , este ceva ce consider a fi special si ar trebui exersat mai mult de catre toti romanii.

  Cu drag,

Comenteaza

Copyright © 2010 - 2023 Madalina Uceanu Design: Bogdan Gheorghe