Client Service Director

August 13th, 2012

Unul dintre clientii cu care lucrez de cativa ani, o agentie de publicitate full service, cu un portofoliu generos construit in peste 15 ani de prezenta pe piata, isi doreste sa angajeze un Client Service Director.

Obiectivul principal al acestui post va fi acela de a coordona activitatea echipei de Account Managers & Account Executives pentru derularea proiectelor agreate cu clientii. Implicarea sa in atragerea clientilor presupune prezenta la intalniri sau prezentari alaturi de Managing Partner, responsabilitatea principala revenindu-i acestuia din urma.

Candidatul ideal a derulat cateva campanii complexe ca si responsabil de client, a participat cu succes la pitchuri si a avut rezultate foarte bune in managementul echipelor cu care a colaborat. Experienta anterioara intr-o organizatie care pune foarte mult accent pe consolidarea relatiei cu clientii (tip farmer) reprezinta un avantaj.

Disponibilitatea de a veni cu solutii pe baza intelegerii pietei si de a stimula dezvoltarea echipei din subordine, reprezinta criterii importante in alegerea viitorului Client Service Director.

Daca in acest moment lucrati ca Account Manager, Senior Account Director, Client Service Director intr-o agentie de publicitate, sau Brand Manager, Senior Brand Manager intr-o companie producatoare, sunteti candidati potriviti pentru acest rol.

Daca sunteti interesati sau stiti persoane potrivite profilului, astept un email la madalina.uceanu@careeradvisor.ro. Pina pe 16 August vom astepta aplicatiile, urmand ca procesul de selectie sa se deruleze la finalul lunii August, iar noul candidat sa inceapa activitatea in Septembrie.

Tags: , , ,Comenteaza

Copyright © 2010 - 2023 Madalina Uceanu Design: Bogdan Gheorghe