Coaching pentru echipele de directori

April 21st, 2011

Saptamana trecuta m-am captusit cu o leapsa cu carte (ca sa o parafrazez pe Ruxa🙂 venita de la Stefan Murgeanu, cel pe care il gasiti online vorbind despre modalitati creative de a-ti..concedia seful.

In afara faptului ca mi-a placut invitatia, mi s-a parut amuzanta si coincidenta, sa ma roage sa fac cadou o carte exact in saptamina in care am avut onoarea sa fiu invitata de cei de la Bookmark sa vorbesc despre carti in cadrul targului Bookland.

Totul a pornit de la un eveniment care se anunta foarte interesant, Sinectico – Intrunirea oamenilor de carte 2011, care va avea loc pe 27 Aprilie, cu o tema care cred ca va genera discutii destul de aprinse: Carte electronica versus tipar.

Chiar discutam cu ceva timp in urma cu Andrei despre diferenta intre cartile in varianta electronica versus tiparita, iar concluzia discutiei noastre a fost ca relatia stransa pe care o ai cu paginile cu adnotari sau sublinieri, mai ales in cazul cartilor de beletristica, nu poate fi comparata cu relatia mai impersonala pe care o ai cu cartea electronica. Pentru mine cartile de business totusi isi pot pastra locul recent castigat in zona cartii electronice, avand in vedere si usurinta cu care pot avea la finalul lecturii paragrafele care mi s-au parut cele mai interesante stranse fain frumos intr-un document la a carui revizuire reusesc sa revin cu usurinta asupra ideilor cele mai importante.

Si pentru ca leapsa a presupus si oferirea unei carti, lucru pe care il fac oricum cu placere si daca nu sunt rugata:-), cartea pe care o ofer este “Coaching pentru echipele de directori” – scrisa de Alain Cardon care merge catre Goals2Life (adica Anca Petrescu), pentru ca intuiesc ca ii va face placere lectura ei, iar leapsa cu rugamintea de a face oferi o carte si a ne impartasi “experienta” merge catre Mihai Stanescu, pentru ca despre cartea din titlu de la el am aflat si sunt tare curioasa care va fi cartea pe care alege sa o ofere.

La buna lectura!

 

Tags: , ,Comentarii

  1. Anca says:

    Mădălina, îți mulțumesc din suflet! Da, confirm ”intuiția” ta: îmi va face mare, mare plăcere să o citesc! Mai ales că nu am explorat prea mult (după criteriile mele) zona de coaching din afara NLP-ului.

  2. Ondrea says:

    Mădălina, îți mulțumesc din suflet! Da, confirm ”intuiția” ta: îmi va face mare, mare plăcere să o citesc! Mai ales că nu am explorat prea mult (după criteriile mele) zona de coaching din afara NLP-ului.
    +1

  3. […] Coaching pentru echipele de directori | Career Advisor […]

Comenteaza

Copyright © 2010 - 2023 Madalina Uceanu Design: Bogdan Gheorghe