Concurs: castiga un bilet oferit de PortalHR la Social Media Snow Camp

November 29th, 2011

Perioada aglomerata pare sa continue, plina si frumoasa cum m-am obisnuit in anii trecuti. Pentru mine urmeaza zile pline de evenimente, asa ca m-am gandit sa impart cu voi placerea de a ne ocupa timpul constructiv.

Asadar, daca nu ai program in perioada 1-4 Decembrie, PortalHR si Blogoree te trimit la munte. Si nu orice fel de munte, ci la Social Media Snow Camp unde vei petrece 4 zile alaturi de cativa dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania, vei afla informatii “clasificate”:-) din Social Media si nu in ultimul rand te vei distra. Garantat, vorbesc din experienta!

Daca vi se pare interesant participati. E simplu, postati linkul unui articol cu tema angajarii (o poveste din viata ta profesionala) pe pagina de Facebook a Blogoree pina azi la ora 20.00. Indiferent daca e un articol nou sau vechi pe aceasta tema, nu uitati sa mentionati la sfarsit  “acest material participa la concursul PortalHR si Blogoree“. Impreuna cu Bobby Voicu vom alege si vom anunta maine castigatorul.

Zile pline de evenimente

Urmeaza trei evenimente, unul in care voi vorbi alaturi de Cristi Manafu despre Recrutarea in Social Media, subiect despre care vom continua sa auzim in perioada urmatoare din ce in ce mai des.

Apoi o sa am bucuria de a participa dupa amiaza la evenimentul de lansare a brandului de fashion, design si ecotehnologie Patzaichin, care se va intampla la The Ark. Cei cu care am povestit fata in fata despre Rowmania si Domnul Patzaichin stiu deja cat de mult admir proiectul pe care l-a demarat pentru promovarea Romaniei, dar si nivelul de respect pe care il am pentru un om care a realizat atat de multe si al carui nivel de bun simt si modestie este absolut remarcabil.

Ziua se va incheia cu Internetics (link eveniment), gala de premiere a celor mai bune proiecte de pe piata de online din Romania din ultimul an.

Si asta e doar azi, urmeaza maine Bucuresti Business Days , eveniment pe care l-am vazut creat de la inceput de o echipa frumoasa condusa de un om caruia nu i-a lipsit niciodata energia Laszlo Pacso. Voi avea ocazia sa interactionez sub “bagheta” lui Bogdan Comanescu in cadrul Conferintei Directorilor de Vanzari.

Intre timp poate reusim sa ne vedem la Gala Internetics de diseara:-)

Tags: , , , ,Comentarii

  1. […] Aici este publicat articolul : Concurs: castiga un bilet oferit de PortalHR la Social Media Snow … […]

  2. […] Citeste mai mult : Concurs: castiga un bilet oferit de PortalHR la Social Media Snow … […]

Comenteaza

Copyright © 2010 - 2020 Madalina Uceanu Design: Bogdan Gheorghe