Cum îmi port lumea

December 16th, 2010

Trăiesc de ceva timp cu senzaţia că zilele mi se opresc în faţa ochilor doar pentru câteva secunde, urmate de o goană continuă după idei, proiecte, bucurii care sunt la distanţa unui braţ întins şi care nu se lasă aşteptate prea mult. Fuga îmi este oprită din când în când de mesaje care sunt pline, grele, cu cuvinte puţine şi pline de sens.

Aşa am ajuns la gândul că fiecare ne purtăm lumea, cu puţin ajutor din partea celorlalţi. Şi că sunt oameni cu care poate ne întâlnim doar o dată sau de două ori în viaţă, însă încrederea şi curajul pe care ni le dă o asemenea întrevedere îi face să fie prezenţi mai mult decât fizic în viaţa noastră.

Am avut bucuria să constat cât de mult contează încrederea pe care o primeşti, la fel de mult ca cea pe care o dai, mai ales când nu realizezi care va fi impactul acesteia pe termen lung. Iar în câteva săptămâni, luni, primeşti din senin mesaje care îţi spun: mulţumesc, sunt aici, într-o viaţă nouă şi eşti parte din curajul meu de a trăi asta.

Cu siguranţă sunt stări care egalează asta, am simţit însă nevoia să mulţumesc celor care şi-au făcut timpul să scrie, să vină în vizită, să sune, să dea un sms, să pună pe hârtie cuvintele puţine şi grele. Onoarea cadoului este de partea mea!

Pages: 1 2

Tags: , ,Comentarii

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Andrei Savu, Claudiu Ciobanu. Claudiu Ciobanu said: RT @MadalinaUceanu Cum îmi port lumea http://bit.ly/h7uziI […]

 2. Andra Ardeleanu says:

  Madalina, esti un de HR deosebit- poti fi data de exemplu multora. La multe realizari !

 3. Serban says:

  Iti multumesc ca porti si lumea coachingului pe umeri, ma bucur cand ne intalnim si in alte lumi, Craciun Fericit!

 4. liana says:

  Diferenta in viata o fac oamenii iar tu esti unul dintre ei! Iti doresc un an de exceptie asa cum esti tu!

 5. Madalina, impreuna cu ceea ce faci valoros, cel putin la fel de important este ceea ce esti. Si ESTI un om valoros, un coach valoros, un profesionist de resurse umane valoros!

  Iar valoare ramane si in momentele in care ti-e greu, in care pierzi, in care ai indoieli, in care tu esti cea care are nevoie de ajutor. Sau mai ales atunci se vede…

 6. […] in activitatea mea au fost exact acelea in care oamenii si-au facut timpul de a trece pe hartie cuvintele putine si grele care spun atat de mult. Si ramin in continuare uimita de puterea unui asemenea indemn, atat cand ma […]

Comenteaza

Copyright © 2010 - 2021 Madalina Uceanu Design: Bogdan Gheorghe