Limitele… reale sau imaginare?

September 17th, 2010

help icon

Ce se poate face in cazul primirii unor sarcini la serviciu care ne depasesc?

R: Ce va doriti cel mai mult? Sa va dezvoltati si sa va implicati si in proiecte in care inca nu aveti experienta dar ati putea-o castiga un timp, sau sa multumiti pe toata lumea? In orice activitate noua in care va implicati exista riscuri, mai ales in situatia in care nu aveti experienta in zona respectiva, insa poate fi o oportunitate de a invata ceva nou si de a adauga o zona noua si poate utila la experienta dvs.

In masura in care critica pe care o primiti este obiectiva, poate merita sa va uitati la ea ca la un feedback si sa incercati sa va imbunatatiti abordarea in proiectele viitoare. As indrazni chiar sa sugerez o discutie cu persoana care a generat critica, in care sa ii solicit acest feedback explicandu-i contextul si faptul ca este o zona noua pentru mine in care activez nu datorita experientei, ci datorita sarcinilor care mi-au fost alocate, ca as vrea sa inteleg cum o pot face cel mai bine iar feedbackul sau imi este de folos!


Tu ce intrebari ai legate de cariera ta? Le astept!

* Aceste raspunsuri au fost publicate pe forumul Unica, la rubrica de intrebari puse specialistilor. Numele sau pseudonimele persoanelor care au adresat intrebarile cred ca nu sunt relevante pentru continutul acestui blog, de aceea nu le voi mentiona aici.

Tags: , , , ,Comentarii

  1. dojo says:

    Mi-a placut mereu sa caut noi provocari si marile realizari in diversele mele cariere au fost tocmai pentru ca am avut “cojones” sa incerc mai mult. asa ca, daca e o provocare, “bring it on”. Nu cresti, decat daca iesi mereu din zona de confort.

  2. […] 2. Simti ca te depasesc unele sarcini la munca? Si ce faci? Te plangi sau accepti provocarea? Limitele… reale sau imaginare? […]

Comenteaza

Copyright © 2010 - 2023 Madalina Uceanu Design: Bogdan Gheorghe