Invatare, invatare

November 21st, 2010

Diferenta vine inScara si bilesa din nivelul de stres pe care mi-l provoaca acest demers, in momentul asta fiind transformat in preocupare. Cu cativa ani in urma am facut testul Strenghts Finder, pe care il puteti accesa cumparand cartea Manager Contra Curentului, in cadrul cartii veti gasi toate instructiunile. Intre temele care au reiesit din acel test, una dintre cele mai puternice (Input) era legata de invatare si dorinta de a intelege concepte noi.


Poate asa se explica si incercarea de a fi prezenta la cat mai multe evenimente din care pot invata cat mai multe, cum a fost cursul lui Tony Robbins, prezenta la evenimentele online din Romania, gen Webstock, Women on the Web, How to Web dar si cursurile de Career Coaching pe care le fac in momentul asta.


Si pentru ca inca mai sunt atat de multe lucruri de descoperit, pe masura ce intru intr-un domeniu nou pina acum pentru mine, businessul online, constat cat de multe mai am de invatat. De fapt, abia in momentul in care imi dau seama cat mai este de invatat cred ca pot spune ca incep sa inteleg.


Doua dintre evenimentele care vor avea loc in perioada urmatoare cred ca sunt demne de atentie si ar merita luate in considerare serios:

– seminarul Avocatnet despre Afacerile online si problemele lor juridice, sustinut de Bogdan Manolea si Alin Popescu, cei doi insumand 20 de ani de experienta de consultanta pentru mediul online. Va avea loc joi 25 Noiembrie.

– intalnirea Venture Connect, o intalnire creata pentru a facilita contactul potentialilor investitori cu antreprenorii din zona IT/Internet/Tehnologie care au nevoie de finantare suplimentara pentru a-si dezvolta proiectele existente si care va avea loc pe 8 Decembrie.


Ce aduc in plus asemenea evenimente? In afara posibilitatii de a face networking cu oameni cu care altfel ar fi dificil sa discuti, avand fiecare un program suficient de aglomerat cu afacerile pe care le conduc, expunerea la idei noi, intelegerea modului in care se vad lucrurile din perspectiva unui avocat sau investitor, de altfel perspective foarte utile daca te gandesti ca businessul tau va evolua in perioada urmatoare.

Din acel punct nou, nu stii niciodata cum se poate vedea diferit lumea si ce idei noi iti poate da aceasta perspectiva.

Pages: 1 2

Tags: , , ,Comenteaza

Copyright © 2010 - 2023 Madalina Uceanu Design: Bogdan Gheorghe