Lucrezi in Social Media?

September 14th, 2011

Avand in vedere cresterea numarului si tipurilor de posturi in zona de Social Media, prin intermediul PortalHR si Evensys, ne-am propus sa facem o prima analiza a pentru Romania, a posturilor nou aparute, tipurilor de responsabilitati tipice, titulaturi si nivele de compensatie aferente acestora.

Cu siguranta titulaturile si structurile posturilor se vor schimba, vor deveni mai complexe in decursul anilor, cum s-a intamplat de altfel si pe pietele mai dezvoltate, insa cred ca deja vorbim de cativa ani in Romania despre o categorie noua de activitati, derulate in interiorul sau exteriorul organizatiei care au generat o nevoie de specialisti pe aceasta nisa. Daca ne uitam la evolutia canalelor de Social Media in Romania cred ca cifrele sunt relevante pentru a confirma tendinta, comparati doar 20102011.

Sondajul se adreseaza exclusiv profesionistilor ale caror responsabilitati includ cel putin o activitate legata de social media in compania sau agentia in care activeaza.

Datele colectate in urma sondajului sunt confidentiale, iar rezultatele oficiale vor fi prezentate in premiera la Webstock 2011, pe 23 septembrie 2011. La cererea participantilor, rezultatele pot fi trimise catre acestia la adresele de email furnizate.

Daca activitatea ta profesionala sau a colegilor/prietenilor tai presupune si responsabilitati in social media te invit sa participi sau sa le recomanzi participarea la acest studiu.

Sper ca aceasta prima imagine sa ne fie de folos tuturor, fie ca vorbim despre candidati sau potentiali angajatori, sa intelegem mai bine care este nivelul tipic de experienta in aceasta piata si mai ales care sunt asteptarile realiste vizavi de responsabilitati/rezultate sau pachete de compensare.

Tags: , , ,Comentarii

  1. Catalin says:

    foarte buna ideea !

  2. […] studiu State of Social Media Employment 2012 (a existat si unul aferent anului 2011) […]

Comenteaza

Copyright © 2010 - 2023 Madalina Uceanu Design: Bogdan Gheorghe