Ne vedem la Targu Mures

September 28th, 2010

Incepe o saptamina plina, care ma va duce miercuri si la un eveniment unic in Romania, prezenta lui Robin Sharma, autorul cartilor “Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul” si “Ghidul Implinirii Personale”, printre altele.

Public prezentareVa continua insa cu prezenta la un eveniment in care sunt onorata sa ma aflu printre prezentatori, Targu Mures Business Days, unde subiectul ales pentru prezentarea mea este HR in Online, urmat de un workshop alaturi de Mihai Stanescu in care vom discuta despre schimbare si vom exersa largirea orizonturilor.

Desi subiectul este HR in Online, de fapt punctul de vedere asupra caruia vreau sa atrag atentia este aerul de schimbare adus de toata aceasta criza economica, si mai ales aerul de schimbare care va veni post criza. Pentru ca inainte de toate vorbim despre o schimbare a mentalitatilor si o accelerare a presiunii puse de piata si de angajati asupra companiilor, in acelasi timp cu o evolutie accelerata a canalelor de comunicare care ne sunt la indemana.

De ce este special acest eveniment? O sa va spun de ce este special pentru mine. In primul rand datorita organizatorilor, care se straduiesc sa faca dintr-un eveniment local unul regional, si mi se pare ca fac asta cu mare succes, si reusesc sa atraga vorbitori atat locali cat si internationali. Sunt convinsa ca pentru oamenii de afaceri din zona este o ocazie ideala pentru a se intalni, pentru a impartasi idei si pentru a-si dezvolta afacerile.

Pentru mine cu siguranta va reprezenta oportunitatea de a intelege mai bine cum se vede businessul din afara capitalei,  de a cunoaste oameni noi si de a invata din experientele fiecaruia dintre ei.

Ne vedem acolo!

Tags: , , ,Comentarii

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Stefan Murgeanu, Lucian, Claudiu Ciobanu, Marius Matache, Nicu and others. Nicu said: RT @MadalinaUceanu Ne vedem la Targu Mures http://bit.ly/92hVZc […]

  2. […] a-l carui fan sunt, Ovidiu Palici, imediat pe urma o lectura in stanga, una-n dreapta si una la Madalina Uceanu si legatura s-a sudat […]

  3. […] Sursa: http://www.madalinauceanu.ro/ne-vedem-la-targu-mures/ […]

Comenteaza

Copyright © 2010 - 2023 Madalina Uceanu Design: Bogdan Gheorghe