No news is good news

October 21st, 2010

Stiu ca pare o casa parasita locul asta in ultima perioada, pe buna dreptate, a fost doar inchisa oaspetilor:-) din cauza programului foarte strans din ultima perioada, la proiectele pe care le derulez s-au adaugat si cateva evenimente.

A fost prea frumos si intens ca sa nu scriu despre cateva dintre lucrurile care s-au intamplat. Despre cele care se vor mai si intampla vom avea vesti saptamina viitoare:-)

Pages: 1 2

Tags: , , , , , ,Comentarii

  1. Diana says:

    Madalina, dar de ce am iesi in fata? Eu dezbat de mult timp cu mine insami acest subiect si inca nu am gasit destule motive. Poate ma ajuti tu 🙂

    • @Diana Poate exprimarea n-a fost cea mai potrivita, ceea ce vad insa de multe ori si m-a determinat sa ii dau dreptate lui Andrei este faptul ca vad mai mult curaj in a-si asuma riscuri in zona de business din partea barbatilor. Nu vreau sa generalizez, urasc chestia asta, dar cred ca ochii mei au vazut in ultimul timp mai multi barbati indraznind sa inceapa diverse tipuri de afaceri decat femeile. Desi dupa parerea mea la nivel de resurse si competenta stam cel putin la fel de bine.

Comenteaza

Copyright © 2010 - 2023 Madalina Uceanu Design: Bogdan Gheorghe