PortalHR, primul an

October 28th, 2010

Lista nu este completa, si cu siguranta va mai fi extinsa:-), dar in ea sunt oameni precum:

Stefan Murgeanu– care va invata cum sa va concediati seful:-) si este foarte activ in a sustine idei noi si frumoase (alaturi de el am participat la curatenie in ziua Z)

Mihai Stanescu – un foarte experimentat business coach care va pune pe directia potrivita atunci cand pare imposibil si un copilot de nadejde:-)

CariereOnline – a caror deschidere permanenta de a colabora si a ne sustine eforturile reciproc o apreciez foarte mult

UnicaOnline – care au fost alaturi de CareerAdvisor de la primele posturi si care ma pun la munca saptaminal:-) cu intrebarile din ce in ce mai dificile venite de la cititoarele lor

Romania Pozitiva – in spatele caruia un om cu un suflet mare aduna de ani buni de zile cele mai bune stiri despre Romania, si nu sunt putine deloc, si care a sustinut prezenta online a ambelor proiecte inca de la inceput.

Cam asa a aratat si am serbat pina acum primul an de PortalHR, proiect pe care l-am inceput dintr-un entuziasm fata de ce inseamna domeniul online, resursele imense pe care le pune la dispozitie pe piata internationala, si dorinta de a face cat mai multe dintre ele accesibile si pietei locale.

Bilantul primului an ne-a adus:

250 de articole pe teme diverse, cu trimiteri la resurse foarte valoroase pe piata internationala

– recenzii de carte de business, centrata in jurul subiectului HR dar nu exclusiv in Biblioteca HR

– un magazin online de cursuri care include in acest moment 250 de cursuri din catalogul SkillSoft, cel mai mare creator de continut e-learning din lume  

– 450 de membrii ai comunitatii PortalHR.

Structura site-ului a fost creata in asa fel incat sa acopere cat mai multe subiecte si arii de interes si dupa modificari si ajustari succesive acum include: HRpedia Idei in miscare, Demo e-learning, Stiri.

Si ca sa demonstram pina la capat ca am invatat ceva din primul an online:-), am inteles ca prezenta aici inseamna transparenta si comunicare facila. De aceea am creat grupurile de pe LinkedIn, suntem prezenti pe Twitter si avem o pagina de Facebook, toate optiunile cunoscute pentru a comunica cu noi. Va asteptam:-)Pages: 1 2

Tags: , , , , ,Comentarii

  1. Multumim! 🙂
    Ne bucuram!

Comenteaza

Copyright © 2010 - 2023 Madalina Uceanu Design: Bogdan Gheorghe