Today is the first day of the rest of my life

March 2nd, 2012

Au trecut deja 2 ani de cand spuneam asta si cand indrazneam sa ma desprind de mine cea veche si sa incep o noua activitate dupa aproape 16 ani petrecuti in aceeasi companie. Doi ani in care am trecut gradual prin frica ca nu ma voi descurca, prin discutii interminabile cu mine despre ce voi face daca, scenarii fataliste si indrazneala de a visa frumos, prin evaluari si selectari succesive ale celor pentru care conta cine sunt eu in egala masura cu cat contau ei pentru mine.

 

Jean Houston spunea la un moment dat tare frumos ca anestezia simturilor are si efectul de a te face sa nu percepi durerea dar si pe acela de a nu te mai putea bucura de lucrurile bune care iti ies in cale. Am simtit pe pielea mea si pastrez in suflet fiecare pas facut, si ma bucur de gandul asta si de multele lectii pe care le-am invatat in acest interval. Aveam senzatia ca am ajuns la maturitate si inainte de perioada asta, acum stiu ca subiectul nu ma mai preocupa:-) si ca a fi “in teren” m-a ajutat enorm sa percep lumea si oamenii din jur.

 

Ca a fost o perioada de plina invatare cred ca o demonstreaza si faptul ca ieri, am sarbatorit 1 Martie, ziua Z:-), la cursul de marketing online sustinut de Doru Panaitescu. Dar la asta se adauga senzatia pregnanta ca incepand de acum 2 ani traiesc o viata noua, in care am intalnit exact oamenii de care aveam nevoie la momentul potrivit, am trecut prin etapele prin care trebuia sa trec ca sa imi invat lectiile si tot universul a conspirat sa fiu pregatita pentru a-mi putea mentine directia.

 

Gandul cu care ma uit in urma la cei doi ani frumosi este acela ca a fi aliniat cu tine insuti si a nu te impotrivi lucrurilor este cea mai buna, dar si mai dificila lectie pe care cred ca o am de invatat in viata.

 

 

 

 

 

 

Tags: , ,Comentarii

 1. sa ne traiesti, Madalina

  felicitari si succes! 🙂

 2. dianablinda says:

  Madalinaaaa, ia uite cum au trecut 2 ani de larevederea noastra ( dupa multi ani) de la conferinta ICF in care imi spuneai:
  imi deschid firma, miine ma duc la Ikea sa-mi iau birou 🙂

  Ma bucur ca esti atit de bine dupa acesti doi ani.
  Ca ”entrepreneuress” si eu am trecut prin aceleasi indoieli, frici, surprize, descoperiri si bucurii in cursul celor 8 ani.

  Tu insa esti mai curajoasa si le traiesti in direct cu lumea, aici pe blog.

  • madalina says:

   Sunt deja 2, asa este, mult si putin in acelasi timp. Vorbim cand te prind din urma cu cei 8:-) sa vedem cum mai arata atunci curajul de a le trai in ochii lumii. Deocamdata e un alt exercitiu de dezvoltare personala pentru mine si poate da cateva idei despre proces altora interesati:-)

 3. Catalin Petru says:

  Happy birthdayyyyy to youuuuuuu!!!!!!!!!!!!

 4. Să fie cu noroc, Mădă! mai ales pentru lecțiile pe care le învățăm:) cred că anii în antreprenoriat sunt cea mai de preț școală de dezvoltare personală.

 5. maria-magdalena says:

  imi vine sa cant:

  “It’s a new dawn
  It’s a new day
  It’s a new life
  For me (adica YOU)
  And I’m feeling good
  I’m feeling good”

  multi ani frumosi si luminosi sa ai!

  • madalina says:

   Daca asta e starea transmisa de text, ma bucur foarte mult. Mai ales ca este una dintre melodiile mele preferate, desi nu in versiunea originala:-)

Comenteaza

Copyright © 2010 - 2023 Madalina Uceanu Design: Bogdan Gheorghe