Bursa pentru un MBA sau MSc

April 6th, 2011

De multe ori se intampla sa fiu intrebata care ar fi instrumentele de dezvoltare cele mai potrivite pentru manageri sau specialisti aflati in diverse etape ale carierei lor.  Cu ceva timp in urma intrebarile astea vizau in mod special oportunitatea de a fi implicati in training sau un program de coaching, in ultimii ani, dupa ce am inceput colaborarea cu Bucharest School of Management – Romanian Canadian MBA, acestea vizeaza si oportunitatea urmarii unui program MBA.

Ceea ce m-a surprins placut la aceste discutii a fost interesul venit chiar de la persoane, nu neaparat de la companiile care ii angajeaza in acel moment, de multe ori partener de discutie fiindu-mi antreprenori sau oameni care se gandesc la investitia pe care simt nevoia sa o faca in propria dezvoltare. De altfel acest tip de discutii si recurenta lor m-a si determinat sa consider ca exista un interes manifestat nu numai la nivel organizational pentru asemenea investitii, ceea ce mi se pare laudabil.


Am descoperit de curand Programul de Burse Banc Post, care cred ca este o oportunitate pentru cei care se regasesc in descrierea de mai sus dar nu pot sustine financiar un asemenea demers. Termenul de inscriere este 15 aprilie, asa ca decizia de a aplica ar trebui luata rapid.Comenteaza

Copyright © 2010 - 2023 Madalina Uceanu Design: Bogdan Gheorghe