In ochiul uraganului

September 10th, 2010

Cam asa descrie prof. Herminia Ibarra momentele de schimbare a carierei in cartea sa “Working Identities”. Si ii dau dreptate, nu esti inca nici departe de ceea ce ai fost, nici prea aproape de ceea ce ai putea deveni. In plus, ceea ce ai putea deveni poate lua in etapa asta foarte multe forme la care pina acum nu te-ai gandit.

Cu siguranta o stcolorful abstract swirling vortexare similara este cea de la inceputul carierei, insa atunci sunt mai multe sanse sa intervina si alte considerente practice care sa primeze in fata celor care tin de valori si principii de viata. Ai nevoie de experienta, de un job, de un salariu care sa iti asigure traiul pe cont propriu, de un mediu din care sa poti absorbi cat mai multe. Aparent e mai simplu, cel putin obiectivele par mai clare. Varianta deja clasica de dezvoltare a carieri, tip Planifica-si-Implementeaza, s-ar putea dovedi viabila. Iti stabilesti un obiectiv si incepi implementarea acestuia.


Pages: 1 2

Tags: , , , , , , ,Comentarii

  1. Mihai says:

    Tocmai am terminat de citit cartea Herminiei Ibarra si mi s-a parut excelenta. Am constientizat anumiti pasi pe care i-am facut si eu in ultimii ani pe calrea “reinventarii” chiar daca nu intentionat, ci mai degraba natural. Multumesc pentru recomandare!

    • @Mihai Ma bucur mult ca ti s-a parut utila si mai ales ca multi dintre pasi i-ai facut natural deja, de multe ori trebuie sa invatam sa ne ascultam intuitia din nou, ne ghideaza bine de fapt.

  2. […] mici dar fermi, cea de-a doua “Working Identity”- Herminia Ibarra, care vorbeste despre schimbarile in cariera la o varsta matura si care mi-a dat de lucru la inca alte 3 carti 🙂 datorita […]

  3. […] etapele astea te simti ca in ochiul uraganului, insa dupa aceea se arata soarele. Doar ca tinde sa fie pretentios, se arata doar daca ai avut […]

Comenteaza

Copyright © 2010 - 2023 Madalina Uceanu Design: Bogdan Gheorghe